Skip to main content

Dé Webdesigner uit Zandvoort

Het beste framework voor jouw website

Wil je een WordPress of Joomla website laten maken?

Totoweb werkt met de laatste technieken op het gebied van webdesign. Daar werken niet alleen wij heel snel in maar jij straks ook als je dat wilt. Met meer dan 10 jaar online en 25 jaar grafische ervaring in huis krijg jij ook een fantastische website.

Open Source

We bouwen zowel in WordPress als Joomla. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten maken we samen de juiste keuze.

Statistieken

Meten is weten. We brengen met een heldere rapportage inzichtelijk waar jouw website nu staat t.o.v. de concurrentie.

Partners

Met een groot netwerk aan partners kunnen we elke digitale en marketing vraag beantwoorden en betaal je alleen voor die diensten die nodig zijn.

Vindbaarheid

Wij denken actief mee om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken in de zoekmachines op zowel tekst als beeld.
Van idee tot een volledige
online ervaring
Totoweb maakt vindbare websites met een helder verhaal in een jasje dat past bij jouw merk. Vaak is de website het eerste waarmee men in aanraking komt. Hier wordt jouw verhaal niet alleen verteld maar meteen ook invoelbaar gemaakt. De eerste indruk moet meteen vertellen welk vlees men in de kuip heeft. Het liefst meteen op de homepage al.

Vanzelfsprekend maken we mooie websites, maar belangrijker vinden wij dat ze ook aantoonbaar werken en vindbaar zijn. Wij denken actief mee om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken in de zoekmachines op zowel tekst als beeld. Wij hebben ons gespecialiseerd in Joomla en Wordpress. Ben je op zoek naar een goede open source webdesigner in Zandvoort? Bel of kom even langs voor een kop koffie!

Onze extra expertises

Soms is er meer gewenst dan alleen een corporate website of online visitekaartje. We hebben inmiddels veel ervaring en diverse oplossingen ontwikkeld waarmee we jou kunnen helepen.

Koppelingen met boekhouding en CRM systemen

Wij koppelen elk systeem met jouw website

Bouwen van online leeromgevingen & communities

Leeromgevingen met certificaten, modellen websites

Boeking of event systemen

Boekingsystemen met directe betaling