Skip to main content

Wij geven jouw website het online podium dat het verdient!

Een beetje website bouwen kan tegenwoordig iedereen. Maar websites die werken en ook nog aantoonbaar resultaat opleveren daarvoor moet je net een stapje harder lopen. Totoweb helpt met het ontwikkelen van de juiste online zichtbaarheid die jouw doelgroep aanspreekt en zorgt ervoor dat hij niet strand in the middle of nowhere. Dat kunnen we onderbouwen met gerealiseerde resultaten.
Onze aanpak

Strategie en functionaliteiten bepalen

We kijken waar de website en concurrentie nu staat. Welke functionaliteiten zijn er nodig en welk doel heeft de website? Aan de hand daarvan maken we de keuze voor het juiste CMS en zetten we een stip aan de horizon.

Budget bepaling & offerte

Op basis van het beschikbare budget maken we een heldere offerte en bepalen we wat er aangelevert wordt en , indien nodig, welke flexibele specialisten we erbij betrekken om het vasgestelde doel te bereiken.

Webdevelopment

We bouwen in een afgeschermde live omgeving op het meest geavanceerde framework dat er is. Geen tijdrovende layouts in Photoshop. Er is direct resultaat en een werkende website. Wel zo kosteneffectief.

Lancering

We gaan live en op basis van feedback van klanten en bezoekers finetunen we de website tot we 100% tevreden zijn.

Monitoring

Internetmarketing is een on going proces. We hebben de tools om te meten hoe de website het doet in alle zoekmachines t.o.v. de concurrentie. Dat maken we desgewenst zichtbaar in heldere periodieke rapportages.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?