Professionele hosting voor Joomla en WordPress

Wij zijn geen budgethost daar wij van mening zijn dat een website professioneel gehost moet worden. Met een telefonische helpdesk die binnen een paar minuten bereikbaar is. Met een solide back up beleid. En geen oude of overcrowde server met teveel sites er op.

ons back-up beleid

Wij hebben als een van de weinige hosts in Nederland daarnaast als extra een volledig geautomatiseerd file en database back up systeem dat bij elk hosting pakket geactiveerd kan worden. Hiermee kan er tot 3 maanden terug de website gerestored worden mocht er iets fout gaan.

ons eigen control panel

Van facturatie tot hosting in een makkelijke beheer omgeving waar geen technische kennis voor is vereist.

een staging omgeving voor wordpress ontwikkelaars

Voor WordPress kun je gebruik maken van een staging omgeving met wordpress toolkit 2.0. Met deze applicatie kan je meerdere WordPress installaties, plugins en thema’s eenvoudig en centraal beheren. Ook kan je kwetsbaarheden in je beveiliging opsporen en direct aanscherpen. Zo kan je gemakkelijk een development, staging en live omgeving opzetten. Hoe handig is dat?!

bespaar door het onderhoud van joomla of wordpress door ons te laten verzorgen

En natuurlijk kun je het onderhoud van de website ook volledig aan ons uitbesteden en bespaar je meteen 30% op de meeste software licenties!
Zijn er verder nog vragen? Neem dan contact met ons op.

023 200 32 40
  • Eltzbacherstraat 6
  • 2041 AG Zandvoort
  • KVK 34321267
  • BTW 131118535B01
  • IBAN NL69ABNA0514990651

Totoweb © 2019