Guirrilla Marketing
Leesbrillen Website
Mijn Kavel Verkopen
Portfolio Website
Schoonheidssalon Website
Strak Webdesign
Tantra Website
Valentijn Website
Webdesign Amsterdam
Webdesign Template
Webshop Webdesigner
Website Kiremko

Met open source software ben je vrij, veilig en altijd
up-to-date.

Open source biedt een wereldwijd platform met high-end software ontwikkeling en professionele ondersteuning.

Je hebt er wellicht al eens van gehoord. Open source. Wat betekent dat nou? Open source software is door iedereen gratis te downloaden en de code mag vrijelijk aangepast worden. Ondanks dat de software gratis is zijn er nog altijd ontwikkelkosten om het CMS voor wat betreft uiterlijk en functionaliteit aan te passen naar de wensen van de klant.

De ontwikkelaars van de open source software zorgen dat het systeem naar behoren werkt en met zijn tijd mee gaat. Zij verzorgen ook de (beveiliging) updates en de uitbreidingen die het internet bureau vervolgens kan implementeren.

Bespaar met commerciƫle software extensies

Omdat er wereldwijd heel veel gebruik wordt gemaakt van open source is er ook een commerciƫle tak waar ontwikkelaars uitbreidingen voor het CMS aanbieden die een fractie zijn van wat deze uitbreidingen zouden moeten kosten als er van closed source sprake zou zijn. Je kunt het vergelijken met de app store van apple.

Totoweb programmeert op de volgende open source systemen.

Joomla!

Joomla. Een van de beste CMS systemen voor het MKB met standaard een uitgebreid rechten-systeem waarmee u gemakkelijk met meerdere administrators op verschillende niveau's in het CMS kan werken.

Wordpress

Wordpress. Het meest bekende open source cms. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten bouwen we natuurlijk ook op dit CMS.

Een overzicht van de uitbreidingen die voor de CMS systemen beschikbaar zijn kun je vinden op de extensions websites.

Bekijk de extensions van Joomla

Bekijk de plugins van Wordpress

Naar de contact pagina.

Totoweb © 2016
Privacy | Cookie policy

Bel mij terug

Wil je hoger ranken in Google met een betere of nieuwe website?

Even van gedachten wisselen is gratis! Laat daarom nu een bericht achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen mag natuurlijk ook! 023 200 32 40
1000 tekens over