• Bergen

    know where
    you stand

    and stand strong

Met een SEO onderzoek maken we zichtbaar waar je staat.

Hoe goed scoort de website en wat kunnen we doen om dit te optimaliseren? Een SEO onderzoek is het antwoord. We maken een onafhankelijke nul meting op relevante zoekwoorden en nemen daar ook de concurrenten in mee. Waar staat de website nu. En een plan van aanpak. Wat kan en moet er beter. Vaak zijn het kleine tweaks die al een groot verschil kunnen maken.

Eigen resultaten zijn altijd gekleurd

In de eigen browser kan het resultaat veel beter zijn dan op een andere computer. Jouw voorkeuren zijn bij Google namelijk al bekend. Daarom zijn jouw zoekresultaten gekleurd. En als je vaak je eigen website bezoekt of in dezelfde branche geïnteresseerd bent dan komen de zoekresultaten daarmee overeen. Ook de locatie is bepalend. Op je eigen computer kun je dus op nummer 1 staan terwijl dat in de rest van de wereld niet zo is. Een onafhankelijk SEO onderzoek geeft een transparant inzicht in jouw ranking.

Website ranking factoren

Er zijn heel veel factoren die uiteindelijk bepalen wat de ranking van de website is. Scoort je op de computer goed maar op mobiele devices, zoals ipad of telefoon, niet denk dan aan het omzetten van uw website naar een responsive webdesign. Meer dan 50% van het verkeer is tegenwoordig afkomstig van mobiele devices dus daar niet op zichtbaar zijn kan uiteindelijk een hoop klandizie schelen. Maar ook het eenvoudig toevoegen van een SSL certificaat kan een grote sprong in ranking geven als de concurrentie die niet heeft. Totoweb zit hier natuurlijk bovenop en denkt actief mee hoe wij jouw merk sterker en met een goed vindbare website in de markt kunnen zetten.

Een goed vindbare website met een SEO onderzoek van Totoweb

Door middel van periodieke rapportages houden we de vinger aan de pols en kunnen we samen werken aan de optimalisatie van jouw website. Wat zijn de resultaten geweest van het gedane werk? Wat scoort hoog en wat scoort minder? Cijfers liegen niet.

Benieuwd welke resultaten wij voor andere bedrijven met SEO onderzoek hebben bereikt? Mail kom langs of bel ons simpelweg even op.

Wil je meer informatie over wat een SEO onderzoek met concurrentie analyse voor jou kan betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul je naam in
Geef een email adres op
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een website in
Je dient akkoord te gaan met de privacy verklaring om een offerte aan te vragen.

Lees meer over backlinks.

Naar de contact pagina.

Totoweb © 2016
Privacy | Cookie policy

Bel mij terug

Wil je hoger ranken in Google met een betere of nieuwe website?

Even van gedachten wisselen is gratis! Laat daarom nu een bericht achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen mag natuurlijk ook! 023 200 32 40
1000 tekens over