• The idea is to write
  it so that people
  hear it and it
  slides through the
  brain and goes
  straight
  to the heart

  Maya Angelou

Een organisch goed vindbare website is de mooiste manier om mensen kennis te laten maken met jouw merk.

SEO is het gehele scala aan activiteiten die in werk gesteld kunnen worden voor de organische vindbaarheid van de website.

SEO (zoekmachine optimalisatie). Search Engine Optimization (in het Engels). Totoweb zoekt het spanningsveld op tussen datgene wat er verteld moet worden om uw merk te presenteren en datgene wat er nodig is om organisch vindbaar te zijn op het internet. Het schrijven van een SEO tekst is dan ook een specialisatie. Niet elke tekstschrijver kan SEO teksten produceren. En niet elke SEO specialist heeft oog voor de merkstrategie.

Maar het blijft niet bij een goede tekst. Alle content kan geoptimaliseerd worden. Ook beeld. Wij bekijken elk plaatje en kiezen daar de juiste naam voor. Zo wordt je zowel op tekst als beeld goed gevonden.

En natuurlijk is er meer dan alleen sec goede content op uw site. Wij verzorgen ook bannering, blog posts en bijvoorbeeld een backlink strategie.

Lees meer over backlinks.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie voor Joomla en Wordpress.

Naar de contact pagina.

Totoweb © 2016
Privacy | Cookie policy

Bel mij terug

Wil je hoger ranken in Google met een betere of nieuwe website?

Even van gedachten wisselen is gratis! Laat daarom nu een bericht achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen mag natuurlijk ook! 023 200 32 40
1000 tekens over