Internet Deur

het internet zorgt voor transparantie van de markt en kennis bij de klant.
openheid en authenticiteit is het antwoord.

Durf je open op te stellen als merk. kwetsbaarheid maakt geliefd en wekt vertrouwen.

Door de komst van het internet is het voor de klant transparanter geworden. Alle informatie is binnen handbereik. Een vergelijkend onderzoek is zo gedaan.

Kijk maar naar jezelf. Elke vakantie die je boekt wordt eerst uitvoerig bekeken op sites als TripAdvisor en Zoover. Voordat je ergens gaat eten klik je eerst even langs IENS. Wie een wasmachine koopt of een fotocamera, bezoekt eerst een vergelijking- of test site.

Kortom, alleen een eerlijk verhaal heeft bestaansrecht. Met een hele of een halve leugen wordt onmiddellijk afgerekend. Daar trapt niemand meer in. Sterker nog, dat is het einde van jouw merk.

Kwetsbaarheid maakt geliefd

Deze tijd vraagt om echtheid en authenticiteit. Omdat het vaak lastig is het onderscheid te maken met een USP. ( Unique Selling Proposition ). De concurrentie heeft ofwel een gelijk product of dienst en anders zal het zeker niet lang meer duren tot dat er is.

Dus het onderscheid wordt ergens anders gemaakt. Ik kies het merk dat mij past, waarbij ik me prettig voel. Zoals je ook je vrienden kiest. Ga maar na, de vriend die zich kwetsbaar op durft te stellen en naast zijn kwaliteiten ook zijn kwetsbaarheid durft te tonen, bij die vriend voel jij je veilig. Dat wekt vertrouwen.

Lees meer over de Totoweb formule.

Naar de contact pagina

Totoweb © 2016
Privacy | Cookie policy

Bel mij terug

Wil je hoger ranken in Google met een betere of nieuwe website?

Even van gedachten wisselen is gratis! Laat daarom nu een bericht achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen mag natuurlijk ook! 023 200 32 40
1000 tekens over