Een klantvriendelijke website. Hoog in Google en altijd up-to-date.

De Totoweb aanpak begint met de kennismaking, we komen naar jou of jij naar ons. Dan bespreken we jouw wensen en leggen die naast de mogelijkheden. Wat kan er, wat is echt noodzakelijk, waar liggen de kansen?

Waar staan we op dit moment?

Daarna is de tweede stap inventariseren waar we nu staan. Is er al een website ? En hoe scoort deze ? Optimaliseren we de huidige website of kiezen we voor een ander design met meer of andere mogelijkheden.

Daar hoort dan natuurlijk een kostenplaatje bij. Of we werken vanuit een gewenst budget. Welke van de twee dat is bepaal jij natuurlijk. We betrekken je graag in het proces.

Desgewenst een opleiding

Als er ook de wens is om uiteindelijk zelf in het cms te werken dan spreken we een opleidingsdag af. Dan kun je zelf je website beheren. Natuurlijk, indien nodig, met hulp van ons :-)

Als we allemaal tevreden zijn dan gaan we live ! De nieuwe of geoptimaliseerde website ziet het daglicht.

Vervolg stappen

Vervolgstappen kunnen bestaan uit periodieke SEO rapportages, campagnes, verdere optimalisatie, betaald adverteren en social media.

Eerst maar eens kennismaken!

Lees meer over webdesign.

Lees meer over huisstijl.

Neem nu contact op.

Totoweb © 2016
Privacy | Cookie policy

Bel mij terug

Wil je hoger ranken in Google met een betere of nieuwe website?

Even van gedachten wisselen is gratis! Laat daarom nu een bericht achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Bellen mag natuurlijk ook! 023 200 32 40
1000 tekens over