De basiscursus WordPress samengevat

Je leert in 1 dag hoe je je WordPress website op de juiste manier opbouwt. Aan het einde van de dag heb je een eenvoudige en goed werkende website. Deze kun je na de cursus nog verder uitbouwen met de vaardigheden die je tijdens de cursus leert.

1 daagse Basis cursus WordPress in
Zandvoort € 299,- + 1 jaar gratis hosting

Locatie: Eltzbacherstraat 6, 2041 Ag Zandvoort

Maak je eigen website met basis cursus Wordpress. Deze cursus is geschikt voor beginners maar ook voor diegene die al een tijd werken en of worstelen met Wordpress. Want hoewel het een mooi en gebruikersvriendelijk systeem is heeft iedereen een basis instructie nodig. Je bent immers wel een echte website aan het maken. En dan heb je te maken met vormgeving, content, vindbaarheid en niet te vergeten de veiligheid van een website. Je leert hoe je de ideale WordPress set up maakt voor jouw website.

Voor wie is deze webdesign cursus?

De training wordt gegeven aan een kleine groep, maximaal 7 personen, zodat er veel persoonlijk aandacht is. We nemen de tijd voor elke vraag en elk niveau. Je hoeft dus geen kennis van webdesign te hebben om mee te kunnen doen met deze training. Wel moet je goed kunnen werken met een PC of Mac. Twijfel je of je genoeg kennis hebt neem dan even telefonisch contact met ons op. Tegelijkertijd is deze training ook geschikt voor diegene die al werken met Wordpress maar toch tegen moeilijkheden aanlopen. 

Wat ga je leren?

Tijdens deze training leer je hoe je vanaf scratch WordPress goed opbouwt. Een goed fundament is essentieel voor een succesvolle website. Dat begint met de inventarisatie. Wat heb ik te vertellen/verkopen aan wie en hoe maak ik mijn website vindbaar voor de juiste doelgoep.

Daarna gaan we aan de slag met het installeren van Wordpress en leer je hoe je met het CMS werkt. Welke thema kies je? Van welke plugins ga je gebruik maken en wat is de minimale ideale set up. Natuurlijk leer je tijdens de dag ook een hoop handige tricks en online bronnen waar je je website mee kan verrijken.

Wat moet ik meenemen?

Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Wat je zelf mee moet nemen is een laptop met daarop een fotobewerking programma geinstalleerd zoals bijvoorbeeld Photoshop. Er zijn ook gratis fotobewerking programma's beschikbaar voor de PC en Mac en dan adviseren we om Gimp vooraf te installeren https://www.gimp.org/downloads/

Heb je geen laptop? Neem dan contact met ons op en dan verzorgen we voor € 30,- een computer voor je.

Bij de prijs inbegrepen:

 • Een eigen webaccount, waar je je website op kunt ontwikkelen
 • Studiemateriaal
 • Een inlog in onze online omgeving met video instructies waar je alles rustig nog is kunt bekijken

Wat leer je over WordPress?

 • Installatie en configuratie
 • Werken met plugins en widgets
 • Werken met Themes
 • Uitvoeren van onderhoud

Wat kun je na de cursus??

 • Wordpress installeren en configureren
 • Pagina's en berichten plaatsen
 • De look en feel van een website aanpassen
 • De website uitbreiden met plugins en widgets
Beschikbare data's

Kun je niet op een van de datums maar wil je wel graag de basis cursus WordPress volgen stuur ons dan een mail. Bij voldoende aanmeldingen stemmen we onderling een geschikte datum af.

Mail je interesse

Er zijn geen komende evenementen
Wil je op de hoogte blijven van onze Workshops & andere aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
 • KVK 34321267
 • BTW NL001603312B82
 • IBAN NL69ABNA0514990651

Totoweb © 2019