WordPress helpdesk

Bel nu
085 400 80 40
voor direct support.

BEN JE OP ZOEK NAAR DE WORDPRESS HELPDESK OF EEN WORDPRESS SPECIALIST? DAN HEB JE DEZE NU GEVONDEN!

Problemen met jouw WordPress site?

Ben je helemaal klaar met het doorspitten van forums en het internet? En ben je op zoek naar een WordPress helpdesk of een WordPress specialist? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Met meer dan 12 jaar ervaring met WordPress is ons team gespecialiseerd op het gebied van WordPress. Wij kunnen jou dan ook zeker helpen op het gebied van software, PHP compatibiliteitsproblemen, aanpassen van modulen en/of componenten!
Ook bij andere vragen of problemen helpen wij jou graag verder. Wij kunnen ook helpen met vragen of problemen met WordPress. Zie daarvoor ons artikel over de WordPress helpdesk.
Om contact op te nemen met onze WordPress helpdesk of een van onze WordPress specialisten kun je bellen naar 023 200 32 40. Zijn we niet aanwezig vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De onderzoekskosten en een snelle fix zijn altijd gratis en je krijgt natuurlijk vooraf van ons te horen als het probleem dieper ligt wat de kosten daarvoor zijn.

WordPress installatie

Wil je zelf aan de slag met WordPress en door ons een installatie laten verzorgen? Ook kun je dan besparen op de meest gangbare software. Lees hier verder over onze WordPress installatie service.

Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende onderwerpen:

• Software problemen
  • WordPress template problemen
  • WordPress template installatie en configuratie
  • PHP compatibiliteitsproblemen
  • Formulieren
  • Betaalmethodes aan een formulier toevoegen of ingewikkeldere formulieren maken
  • Problemen met plug-ins of modules
  • Jouw website beter beveiligen
  • Jouw website sneller maken
  • Etc Etc

Meld hier je probleem bij de WordPress helpdesk

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul je naam in
Geef een email adres op
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een website in
Invalid Input
Je dient akkoord te gaan met de privacy verklaring om een offerte aan te vragen.
Invalid Input